WordPress + Lava + Gerd Tarand

Milleks mulle blogi?

Friday, 18.07.2008, 00:51 / SEISUKOHAD / RSS / AVALDA ARVAMUST / TRACKBACK

Tere, armas lugeja!

Peale mitmenädalast rahvusvahelist tähelepanu minu meediaraporti blogijaid puudutavatele osadele, otsustasin nö käe valgeks teha. Proovida, mida tähendab blogimine. Millist sõnumit on võimalik edastada ja kuidas toimib suhtlus lugejatega.

Et lugeja teaks, mida siit lehelt leida või oodata, sildistan oma blogi nõnda: kirjutatu autoriks on Euroopa Parlamendi liige Marianne Mikko. Kirjutan peamiselt poliitilistel teemadel ja lähtun oma maailmavaatelistest tõekspidamistest. Olen avatud diskussioonile (s.t. kommentaarid on avatud ja oodatud), eeldusel, et oleme üksteise suhtes viisakad.

Palju kära tekitanud meediaraport tuleb Euroopa Parlamendis arutlusele septembris. Sellepärast loodan, et sügisel saab ka sellest blogist siin arutluspaik blogosfääri teemal. Raportiteemal tahan seega peatuda mitte otsekohe, vaid siis, kui sellisest arutlusest ka reaalselt kasu on. Suve lõpupoole võite niisiis oodata päris mitut postitust blogijate õiguste jms teemadel.

Suurimaks ajendiks alustada blogipidamist just nüüd, on europarlamendi delegatsiooni sõit Hiinasse. Tegemist on ad hoc delegatsiooniga, see tähendab, et kohtume erinevate poliitikute, kõrgete ametnike ja kodanikuühiskonna esindajatega.

Seega, blogipostitused järgneval paaril nädalal jutustavad mõtetest ja muljetest siin olümpiaksvalmistuvas Hiinas. Loodan, et pakun lugejaile mõtteainet ja ootan teid kommenteerima, küsima, kaasa mõtisklema.

Tags: ,

2 arvamust

  1. ants oskaja:

    28.07.2008 08:01

    Kahju, et Sinu weebilehekülg Sotsiaaldemokraatliku Erakonna internetilehel nähtav pole.

  2. Rootsi blogosfäär tuvastas Mikko aruande « Larko peegel:

    03.09.2008 06:53

    […] ja iseäranis selle ajaveebindust puudutava osa lõpuks ometi tuvastanud. Mikko ise lubas oma blogi avasissekandes raporti juurde septembrikuul tagasi tulla kui asi europarlamendi menetlusse jõuab. Nüüd oleks […]

Avalda arvamust