WordPress + Lava + Gerd Tarand

Tuld Palgalõhele!

Wednesday, 02.04.2014, 20:36 / SEISUKOHAD / RSS

Euroopa Sotsiaaldemokraatliku Partei (PES) naisorganisatsiooni PES Women toetatud foorum toimub 13. aprillil kell 11-17 Pärnu Kontserdimajas. Arutleme palgalõhe põhjuste üle ning pakume lahendusi.

Tervituskõnega esineb Naiskogu kadri president Reet Laja.

Avaettekannetega esinevad PES Women president Zita Gurmai, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser ning Riigikogu liige Marianne Mikko.

Paneeldiskussioonides kisub juba tuliseks. Kellele on kasulik palgalõhe? Kas on kerge olla naine? Võrdõiguslikkus tapab seksi?

Palgalõhe paneeli juhatab reklaamiettevõtja Marek Reinaas, osalevad haridustöötajate liidu esimees Reemo Voltri, Euroopa Parlamendi liige Siiri Oviir, TEA kirjastuse juht Silva Tomingas ning Eesti Teenindus- ja Kaubandustöötajate Ametiühingu president Elle Pütsepp.

Naiste töö- ja pereelu ühildamise vestlusringi juhatab ajakirjanik, kolumnist ja kirjanik Manona Paris, osalevad Teeme Ära globaalne turundusjuht Anneli Ohvril, ajakirjanik Kristel Kossar, kunstnik ja feminist Fideelia-Signe Roots ja Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson.

Arutelu, kas võrdõiguslikkus tapab seksi, modereerib Eesti Päevalehe arvamustoimetuse juht Krister Paris, osalevad näitleja ja lavastaja Merle Jääger, TÜ Kliinikumi Meestekliiniku arst Kristjan Pomm, kasvatusteadlane Tiiu Kuurme ja naisajaloo uurija Evelin Tamm.

KONVERENTS ON TASUTA (sh transport) KUID VAJALIK ON EELREGISTREERUMINE VEEBILEHEL www.mariannemikko.ee/konverents!

Tags: , , , ,