WordPress + Lava + Gerd Tarand

Vastus Kaplinskile.

Thursday, 05.11.2015, 17:32 / SEISUKOHAD / RSS

kolp

Jaan on tegelikult Andy, Kaplinski on Warhol. Venemaa on (Campelli) konservsupp. Nagu Warhol nōnda ka Kaplinski on vilunud provokaator. Iseasi, kas Venemaa teemat käsitledes nagu Kaplinski seda AD 2015 teeb, on vōrreldav Warholi provokatsiooniga lehmatapeedi ja elektritooli üheaegse eksponeerimisega 1960ndate keskel. Siinkohal pilt Warholi “Mao” vaatamas Pasqua kuldset kolpa liblikatega. Warholile kuulub mōte, et igaühest vōib tänapäeval saada 15 minutiga kuulsus. Warholi mōte tähendab täna 15 sekundit, kui sedagi. Kaplinski provokatsioon on kogunud hetkeseisuga pea 700 klikki Delfile. Halb vōi hea. SDE-le ebamugav, Warhol/Kaplinski vastab enda eest ise. Sōnavabadusel ja demokraatial on teadagi kōrge hind.

Tags: , , , , , , ,